logga liten

Vårt kontor på Klostergatan 35 i Örebro.

Sandra Matsson startade bolaget och är företagets VD och har arbetat med Arkitektuppdrag sedan 2006. Hon har erfarenhet av 3D- projektering i Autocad Architecture. Hon har ritat förslag på nybyggnation av LSS bostäder, förskola, villor samt ombyggnader skolor, förskolor, lägenheter, lägenhetsanpassningar och ombyggnader av kontor. Hon upprättar även kalkyler till tidiga skeden.

Daniel Matsson är konstruktör och började på företaget 2010 och är delägare i bolaget. Daniel har i huvudsak arbetat med K-projektering och har erfarenhet av 3D-projektering i både Autocad Architecture och Tekla. Daniel har varit konstruktör för projekt som till exempel om- och tillbyggnad av köpcentrum, ombyggnad av kontor, nybyggnation av ishall, industri, LSS bostäder, villor, med mera.

Idag består Addac utav sex stycken medarbetare som tillsammans jobbar för att hjälpa våra kunder med stora som små projekt.

Vi kan erbjuda hjälp från idéer och skisser till bygg- och relationshandlingar för bostäder, vårdlokaler, skol- och utbildningslokaler, industrier.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med ditt projekt.